Isolatie van warmtepompen

 

Optimale warmtepompen-isolatie met Armaflex

Dirk Diepeveen heeft ruime ervaring in het (dampdicht) isoleren van leidingen ten behoeve van warmtepompen en installaties. Wij werken samen met diverse installateurs en onze vakmensen hebben alle technieken in huis om goed geïsoleerde installaties af te leveren. Wij isoleren met Armaflex; betrouwbaar, flexibel en uiterst duurzaam materiaal met een hoge energie-efficiëntie.

Meer rendement door goede isolatie van warmtepomp installaties

Een warmtepomp is een duurzame oplossing, omdat hij functioneert op energiebronnen die onbeperkt aanwezig zijn. Een warmtepomp gaat lang mee, heeft maar liefst 40% meer rendement dan de traditionele HR-ketel en kent relatief weinig onderhoudsproblemen. Geen wonder dat warmtepompen steeds populairder worden.

Om met een warmtepomp optimaal rendement behalen, is het van groot belang dat het onderliggende leidingwerk goed geïsoleerd wordt. Dat voorkomt dat er verliezen plaatsvinden. Het leidingwerk dat bronzijdig de warmtepomp voedt dient dampdicht te worden geïsoleerd zodat condensvorming wordt voorkomen. Dirk Diepeveen is een vakbekwame partner als het gaat om het isoleren van warmtepomp installaties.

Referentieprojecten isolatie van warmtepompen

Via diverse opdrachtgevers isoleerden we warmtepompen bij onder andere:

  • Project Velp
  • Project Ede

Vrijblijvende kennismaking

Op zoek naar een goed isolatiebedrijf, dat tegen een gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding werkt? Bel met 053 – 461 52 19 voor een vrijblijvende kennismaking.