Isolatie luchtkanalen

 

Dirk Diepeveen Isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van luchtkanalen.

Steen- en glaswol voor de best geïsoleerde luchttoevoerkanalen

Luchttoevoerkanalen isoleren we met steen- of glaswol. We verlijmen de steen- of glaswoldekens aan het luchtkanaal en voorzien de buitenkant desgewenst met een aluminium plaat.

De meest optimale isolatie met Armaflex

Gaat het om de isolatie van luchtkanalen die buitenlucht aanzuigen, dan maken we gebruik van Armaflex. Dat is uiterst duurzaam synthetisch rubbermateriaal dat een uiterst laag warmtegeleidingsvermogen combineert met een hoog waterdampdiffusie-weerstandsgetal. Door deze luchtkanalen te isoleren, wordt condensatie en uiteindelijk corrosie voorkomen.

Goede isolatie van luchtkanalen in de buitenlucht

Om luchtkanalen in de buitenlucht te isoleren gebruiken we steenwol. Feitelijk is er weinig verschil met de isolatie van luchtkanalen in een binnenatmosfeer, behalve dat onze vakmensen luchtkanalen in de buitenlucht afwerken met aluminiumbeplating. Dan krijgen de weersomstandigheden er geen vat op. We hebben een eigen plaatwerkerij, mede daardoor kunnen we snel en flexibel werken.

Op zoek naar een betrouwbare isolatiepartner? Wij laten u graag zien hoe we werken. Bel met 053 – 461 52 19 voor een vrijblijvende kennismaking.

luchtkanaal

luchtkanaal

luchtkanaal

luchtkanaal

luchtkanaal

luchtkanaal