BRANDWERENDE AFWERKINGEN

Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen: wij staan voor brandveiligheid

Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de isolatiebranche. Sinds een vijftal jaar hebben we ons verder gespecialiseerd in het aanbrengen van brandwerende systemen. Op die manier kunnen we onze installateurs een totaalpakket bieden. Handig voor u: één aanspreekpunt en alles is geregeld.

Optimale kwaliteit

We kennen ons vak en geven gedegen advies. Dat is waarom installateurs zo graag met ons werken als het gaat om brandwerende afwerkingen. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en blijven op de hoogte doordat ze regelmatig producttrainingen volgen. We weten hoe belangrijk het is dat deadlines gehaald worden en komen na wat we beloofd hebben. Afspraak is afspraak. Zo werkt dat voor een nuchter Twents bedrijf. Ons uitgangspunt bij brandwerende constructies is altijd een geldig testrapport waarmee we kunnen voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit.

Wat we doen

Geen gebouw zonder technische installaties als electra-leidingen, ventilatiekanalen, kww-, cv- en gasleidingen. Iedere niet goed brandwerend afgewerkte doorvoering en ieder verkeerd afgewerkt luchtkanaal doet de brandwerendheid van de totale constructie teniet. Wij zijn specialist in het brandwerend afwerken van deze doorvoeringen en luchtkanalen.

Wij leveren en monteren alle soorten brandwerende afwerkingen ten behoeve van

  • Doorvoeren
  • Luchtkanalen

Hoe we werken

Wij werken vooral in opdracht van installateurs, aannemers, luchtkanalenbedrijven en de overheid.

Dirk Diepeveen is een familiebedrijf. Nuchter, gedegen, flexibel en met een uitstekende vakkennis.
Een vrijblijvende kennismaking?
Bel met 053 – 461 52 19

brandwerende afwerkingen

brandwerende afwerkingen

brandwerende afwerkingen

brandwerende afwerkingen

brandwerende afwerkingen

brandwerende afwerkingen

Referenties Dirk Diepeveen Brandwerende afwerkingen

Omdat Isolatie en Brandwerende afwerkingen een logische combinatie is, hebben we ons naast Isolatie, ook gespecialiseerd in het brandwerend afwerken van doorvoeren. Zo ontstond Dirk Diepeveen Brandwerende Afwerkingen. Ook hier hebben we - al dan niet in samenwerking met ons isolatiebedrijf - goede referenties opgedaan. Projecten waar we met trots en veel plezier op ...

Lees meer >

brandwerende-afwerkingen